Tashmë është bërë mëse e zakonshme që sherret në rrugë të ndodhin edhe mes vajzave.

Dy vajza adoleshente janë zënë me njëra-tjetrën në mes të rrugës në afërsi të shkollës 9-vjeçare Musine Kokalari në Tiranë.

Siç shihet nga videoja e siguruar nga “JOQ”, vajzat qéllojnë njëra-tjetrën me grùshte dhe kàpen nga flokët.

Më parë, të gjithë mendonin se djemtë ishin ata të cilët shkàktonin zénka, apo krijonin probleme.

Por, siç duket tashmë gjërat kanë ndryshuar. Ndërkohë nuk dihet shkaku zyrtar i këtij sherri mes vajzave por sipas të pranishmëve e gjithë kjo u bë për shkàk të një djali që vajzat pëlqenin.

Theksojmë se raste të tilla po raportohen shpesh në vendin tonë saqë mund të themi se kjo gjë është kthyer në fenomen tashmë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!