Sindi dhe Arjani duket se nuk do të gjejnë paqen kurrë.

Përkundër pamjeve ku shiheshin teksa argëtoheshin së bashku në festën e ‘’Për’Puthen’’ duket se Sindit nuk i ka kaluar inàti me Arjan Konomin.

E ftuar në ‘’Jashtë loje’’ gjersa fliste për eksperiencën në program ajo u ndal edhe te opinionisti.

‘’Jam zhgénjyer nga opinionisti. Kam pasur një respekt goxha të lartë për të. Ça ndodhi ndodhi dhe ne nuk arritëm kurrë të kishim rrugën tonë të përbashkët’’, tha Sindi, e cila më tej Arjanin e konsideroi si personazh négativ.

Konkurrentja dhe opinionisti i programit vazhdimisht kanë pasur mospajtimet e tyre, madje për ktë produksioni kishte organizuar edhe një takim 4 minutësh për të sqaruar zënkat mes tyre.

Kjo gjë e cila nuk pati ndonjë rezultat dhe siç po shihet edhe nga deklarat e Sindit edhe pas daljes asaj si ka dalë inati akoma me opinionistin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!