Dy muaj më parë, Antonela pati një debat shumë të ashpér me Atdheun dhe Locon në “Për’Puthen”.

Ajo ka zbùluar gjatë emisionit se Atdheu i ka gjuajtur Shqipes me karrige në emision dhe ky ka qenë momenti që ai ja ka shpífur si person pasi i ka kujtuar të atin me ato veprime.

Së fundmi në program është trajtuar kjo përplàsje mes Shqipes dhe Atdheut.Atdhe

Fjala eskòrtë e përdorur nga Shqipja është kéqkuptuar nga ai, i cili ka përplàsur karrigen në tokë dhe ka ofénduar atë, siç shihet dhe nga pamjet e publikuara nga prapaskéna.

“Atdheu apo unë nuk mund të përfaqësohemi nga një moment negative i joni, do nuk do ka një farë limiti, por ato i kemi sqaruar”, tha Shqipja.

“Edhe sikur ta kishte pasur me të vëretetë një karrige t’i drejtohet një femre është e pajustífíkueshme”, tha Tea.

“Unë nuk e drejtova drejt Shqipes karrigen”, tha Atdheu.

“Me nérva pa nérva kundër një femre nuk pérdoret ajo gjë dhe Atdheu e di”, tha Ana.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!