Emisioni më i ndjékur aktualisht “Për’Puthen” ka marrë një tjetër rrjédhë nga konkurrenti me emrin Princ.

Mbrëmjen e djeshme është publikuar një video në të cilën shfaqet arréstimi i Princit. Nuk dihet ende se përse konkurrenti i “Për’Puthen” ka përfunduar në prànga.

Aludimet janë të shumta, por ajo që ka spikatur më tepër mendohet të jetë njohja që Princi ka pasur me konkurrenten e “Për’Puthen”, Jasmina Kadriu e cila pikërisht mbrëmjen e djeshme doli nga programi bashkë me konkurrentin Andi Tartani, për të vazhduar njohjen e tyre jashtë programit.

Këto aludime vijnë si shkàk i zénkave dhe kércénimeve që kanë ndodhur midis konkurrentëve në program, por mbase kjo nuk është arsyeja e vërtetë e arréstimit të Princit.

Princ Mile dhe Jasmina kanë zhvilluar një takim së bashku dhe pas asaj njohje vetëm se kanë replikuar në programin ditor.

Dukej qartë se marrédhénia midis Jasmina Kadriut dhe Princ Mile ishte thýer prej kohësh, por përsëri Princ ka vazhduar replikat në program.

Gjithashtu, konkurrenti Princ ka bërë edhe diss për konkurrentin Andi Tartani, në mënyrë që t’i fitonte zemrën Jasminës.princ jasmina - InfoShqip.com

Së fundmi, në “Për’Puthen” është vénë në vëmendje edhe sjellja e Princ Mile, e cila ka nxjérre nga vetja konkurrentin Andi Tartani, duke i përmendur këtij të fundit Pashaportën Amerikane.

Nuk është akoma e qartë se për ka ndjenja Princ Mile por jemi të bindur për pëlqimin e tij ndàj Jasminës dhe Aristelës.

Kjo e fundit ka qenë dhe konkurrentja e cila Princ ka pasur takime kohët e fundit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!