Në puntatën e trànsmetuar ditën e sotme në “Për’puthen”, Blerimi ka debàtuar ashpér me Aristelën, pas takimit të saj me Princin.

Ai i ka thënë konkurrentes se ka nxitur Princin kundër tij dhe po mundohet të ngàtërrojë dy djem të rritur, dhe për këtë sipas tij, duhet t’i vijë turp.

Blerimi: Si nuk të vjen turp që na ke ofénduar dhe e nxit ndaj meje.

Aristela: Turp është të bësh turp. Mos përdor fjalë që të godasësh në publik.

Blerimi: Më dëgjo se nuk e kam ndërmend të ta lë tënden. Nuk të lë të flasësh.

Aristela: Mua mos më thuaj të më vijë turp.

Blerimi: Dëgjo o zysh, thotë pse nuk po më kërkon falje dhe pastaj nuk të vjen turp se na ke ofenduar. Deri tani kam pasur dyshímet tek shoku im, po ti je ajo që nuk je e vërteta dhe të kam pyetur në backstage, a ka mundësi të dalësh çift me Princin dhe the, jo s’ka shanc.

Aristela: Ti ke prishur takimet e mia dhe i thua djalit që po del me mua “màshtrues”. Ti je màshtrues dhe e ke marrë tre herë në telefon kur ka dalë me mua.

Princi: Ka qenë punë reklamash.

Blerimi: Edhe ky më ka marrë kur kam pasur takim me Sindin dhe nuk i jam përgjigjur. Ti po thua që unë e dirígjoj në takim me ty, pse kalama jam unë. Mos u mundo të na ngatërrosh se nuk jemi të vegjël. Të të vijë turp që ofendon cunat 2 metra. Të ka dalë fytyra e ëngjëllit që fshihet pas një djàlli. Ty të ka dalë se na ke màshtruar të gjithëve dhe më vjen që kam dyshuar tek ky.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!