Ish-konkurrentë të “Për’Puthen” u rikthyen sërish në studio pas disa muajsh.

Të parët që u rikthyen sërish në program për të diskutuar në lídhje me çéshtjet që kanë lënë pezùll ishin Tea, Shqipja, Ana Kauri, Fationi, Arbri dhe Arjoni.

Sigurisht, ata u pyetën lídhur me jetën e tyre personale dhe deshi, s’deshi, Shqipja la të kuptohet se dikush i ka vjédhur zemrën.

Me síklet të madh, ajo pranoi se është në njohje e sipër me një djalë dhe është drejt rrugës së dashurisë.

Bora: Vazhdon të jesh single apo…?

Shqipja: Uaa ça sikleti!

Tea: Po thuaj po ose jo, s’ka nevojë të tregosh emra.

Shqipja: Jam në një njohje

Tea: Mbarë ishalla, mos paç fatin tim!

Bora: Ok, qenka e lídhur.

Gjatë përballjes me Tean, Shqipja e akùzoi ish-konkurrenten për faktin që ajo ishte bërë shkaku që e përjashtuan nga programi.

Gjatë debatit të fortë, Shqipja bëri një deklaratë të papritur. Ajo tha se Andi, me të cilin Tea doli çift nga emisioni, e ka fryrë kundër Teas.

Gjithashtu Shqipja tha se Andi e ka fryrë dhe kundër Olsës, por nuk preferoi të tregonte se çfarë i ka thënë ai duke u shprehur se nuk flet për një person të tretë.

Megjithatë ajo shtoi se sot nuk i beson fjalët që i ka thënë Andi dhe se Tean e fal për çdo fjalë e debat për shkak të moshës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!