“Për’Puthen” po shkon drejt fundit dhe kanë mbetur vetëm pak ditë që historitë e dashurisë brenda në program të fínalízohen.

Tashmë kanë mbetur shumë pak pjesëmarrës në emision, por historitë dhe ngjàrjet vazhdojnë të jenë shumë të forta e shpesh të koklavitura.

Mirëpo se çfarë do të ndodhë në këto puntatat e fundit nuk e di askush tjetër përveçse autores së emisionit, Olsa Muhameti.

Kjo e fundit ka zhvulluar një intervistë virtuale me ndjékësit e saj dhe të gjithë kanë qenë të interesuar se çfarë do të ndodhë në fund me “Për’Puthen”.

Olsa ka treguar se java që vjen nuk do të jetë e fundit, por do të vendoset se çfarë do të ndodhë me personazhet.

Po ashtu ajo ka zbuluar se në përfundim do të ketë një ribashkim të pjesës më të madhe të konkurrentëve të këtij edicioni, që kanë qenë shumë të përfolur dhe gjithmonë në qendër të vëmendjes.

Madje për këtë Olsa Muhameti dha edhe një datë se kur mund të ndodhë. Ajo tha se ribashkimi i të gjithë konkurrentëve do të ndodhë në fund të muajit Maj. https://www.photojoiner.net/image/8IBgxe8z

“Jo, nuk është java e fundit! Për’puthen përfundon në fund të qershorit! Ama javën që vjen konkludohen ngjàrjet e personazheve që kanë mbetur në program. Do ketë një ribashkim, përballlje të situatave të dikurshme, personazhve më të dashur, péngjet, pajtimet etj”, ka treguar Olsa.

Nga ana tjetër deri në fund të qershorit do të vazhdojë “Për’puthen +40”, derisa të dy spektaklet e dashurisë të finalizohen.

Autorja e programit u përgjigj edhe pyetjes tjetër rreth sezonit të ri teksa tha se nuk do jenë asnjë nga konkurrentët aktual dhe se do jetë një format krejt tjetër.https://www.photojoiner.net/image/rsUDpvfo

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!