Olsa Muhameti është një ndër emrat më të komentuar kohët e fundit për rolin kryesor që ka në një prej programeve të ndjékura në Shqipëri, “Për’Puthen”.

Ajo është mjaft aktive në rrjete sociale dhe së fundmi ka realízuar një bisedë vírtuale ku iu përgjigjur mjaft pyetjeve në lídhje me emisionin ku ajo është aùtore.

Mes pyetjeve të shumta të cilave u dha përgjigje një nga pyetjet që tërhòqi vëmendjen tonë ishte edhe kjo:Olsa Muhameti zhvat fansat e Për'puthen: Shkarkoni aplikacionin dhe më  jepni euro! – PEMA NEWS

‘Sa para ke fituar nga ‘PërPuthen’?0 iu drejtua një ndjekës asaj, dhe gjejeni pak përgjigjen e Olsës ju lutem: “Shumë ma bëni këtë pyetje. Jo aq shumë sa jam lodhur!”

Që prej fillimit të tij, emisioni “Për’Puthen” është akùzuar se ndjék një skénar dhe detyron konkurréntet të veprojnë sipas tij dhe jo sipas dëshirave të tyre.

Autorja e programit, Olsa Muhameti, ka debàtuar shpesh me konkurrentët e larguar, të cilët deklaronin se gjithçka ka një skénar.https://www.photojoiner.net/image/B6fdPMOC

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!