Murati ka menduar që të surprízojë Olën në takimin e tyre të fundit duke shtruar një darkë romantike plot me trëndafila të kuq.

Ola vendosi që të theksojë faktin se nuk ka pëlqim për asnjë djalë tjetër, nëse Murati mori dorën e saj për ta vënë në zemrën e tij duke i thënë se i rreh si motor.

Në takimin e çiftit të ardhshëm nisi shiu dhe të dy nuk kanë hezituar që të kërcejnë me njëri-tjetrin.

Ola kishte veshur një fustan të zi, me një të çarë në këmbë, e cila duket se ka marrë vëmendjen e Muratit.

Sapo u ngritën, ai vendosi menjëherë dorën në fustanin e saj me qëllim që ta mbyllte dhe më pas nisi të kërcente e ta përqafonte Olën, duke i dhuruar edhe puthje.

Edhe në takimet e mëparshme, Murati e ka bërë të qartë që nuk i pëlqejnë shumë veshjet që ekspòzojnë trupin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!