Ditën e sotme në emisionin e mëngjesit ‘Kafe Shqeto’ në Syrit Tv ishte i ftuar në një lidhje me Skype opinionisti Meridian Ramçaj.

Ai foli në lídhje me disa nga temat më aktuale dhe më të ‘nxehta’ në ‘PërPuthen’.

“Jam munduar të perceptoj situatat në mënyrën time, në lidhje me temat e caktuara të programit”, – u shpreh Meridiani.https://www.photojoiner.net/image/56KNwehk

Ndërkohë, kujtojmë se një nga personazhet më të përfolura së fundmi, është Ledjana.

Ajo, një ditë më parë mori vendimin të largohet nga ‘PërPuthen’, dhe pse në program ishte deklaruar për Mevlanin dhe dukej sikur gjërat po ecnin në rrugën e duhur për çiftin.

Në lidhje me këtë Meridiani u shpreh: Po Mevlani ka qenë korret me Ledjanën?! Mbase nësë do isha në studio do të të tregoja një fakt që do të vërtetonte se Mevlani nuk është real. Di që ai flírton dhe merr njerëz në shtëpi dhe këtë e kam të faktuar me video dhe audio.

Ndërsa në lídhje me Ledjanën, Meridani tha se mendonte se ajo ka lénë diçka ‘pending’ jashtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!