Konkurrentët e ‘Për’Puthen 40+’ vazhdojnë të na surprízojnë me “bémat” e tyre dita-ditës.

Së fundmi ka qenë konkurrentja séksi 64-vjeçare Luljeta Nallbani e cila ka realizuar këngën e saj të dytë.

Kënga e Lulit titullohet “Luje” dhe numëron 45 mijë klikime për 6 orë.

Muzika është ritmike dhe teksti është më shumë “funny”. Kjo këngë vjen pas këngës së parë të cilën Luli e realizoi në bashkëpunim me Çimin , konkurrentin Don Zhuan dhe shumë të përfolur “Për’Puthen” 40+.

Kënga titullohej “S’ta jap”, ka tre javë që është publikuar në YouTube duke marrë 1.8 milion klikime.

Kënga e parë e realizuar nga Luljeta ka rrezultuar e suksesshme dhe për këtë arsye ajo ka vendosur që të hyjë seriozisht botës së muzikës duke qenë që dhe talenti në të kënduar nuk i mungon. Përveç këndimit Luli ka dhe aftësi të mira interpretimi.

Një gjë ja vlen të théksohet që Luli po e shijon në maksimum pjesëmarrjen në emisionin më të ndjékur në shqiptari, ‘Për’Puthen 40’.

Ajo ka rrémbyer menjëherë zemrat e publikut me tipin e saj, bukurinë dhe karakterin e treguar në emision.

Publiku dhe fansat e saj janë akoma më kurioz se cila do jetë surpríza e rradhës nga Luli.Ai sa kofsha ime, që të bëjë seks me mua duhet të…” konkurentja e Përputhen  40+ flet pa doreza – Panorama Plus

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!