‘PërPuthen’ prej disa kohësh është kthyer në një studio zénkash dhe shérresh.

Dashuria është mendimi i fundit që konkurrentët kanë në mendje gjatë emisionit.

Olsa Muhameti është një ndër emrat më të komentuar kohët e fundit për rolin kryesor që ka në një prej programeve të ndjékura në Shqipëri si autore e programit. Përputhen - Top Channel

Ajo pas kaq shumë skàndalesh që kanë ndodhur në këto programe që mbàjnë autòrësinë e saj nuk do që t’ia dijë fare, madje ka vendosur ta shijojë në maksimum të gjithë suksesin që ka arritur.

Me një postim në rrjete sociale Olsa ka treguar se këtë fundjavë ka vendosur ta shijojë pranë detit.https://www.photojoiner.net/image/p3yHogBK

Kujtojmë se të gjithë konkurrentët janë bërë më lémsh se kurrë. Ledjana është largimi i fundit nga emisioni.

Ajo dha njoftimin në një formë aspak të këndshme dhe sigurisht nuk do të jetë çift me Mevlanin.

Atdheu dhe Sara jane kapur se bashku ne disa raste teksa kjo e fundit ishte deklaruar për Gelianin.

Nisur nga kjo pritej se çfarë do te ndodhte nga produksioni pasi supozohet qe kane thyer rregullat.

Por e dini c’ndodhi? Olsa, autorja e programit ka qene duke festuar ne te njëjtën tavoline me Saren dhe Atdheun, duke nënkuptuar qe ajo jo vetëm është ne dijeni te kësaj marrëdhënie por edhe e aprovon.

Mbetet të presim se si do ta orgànizojë Olsa situatën pas këtyre momenteve të relaksit që ka vendosur ti kushtojë vetes.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!