Në puntatën e sotme në “Për’Puthen”, Mevlani sqaroi gjithçka për marrédhénien e tij me Ledjanën.

Ai tha se nuk është më me Ledjanën dhe nuk ka pse këtë gjë ta mbajnë të fshéhtë nga publiku.

Mevlani tregoi se pas festës së “Për’puthen”, Ledjana e ka bllòkuar nga çdo rrjet social, pasi ai u pa duke kënduar me Antonelën një këngë.

“Në mbrëmjen e festës ajo nuk ishte prezente dhe unë e rikujtova duke i kënduar këngën e saj. Pasi pa story-t në Instagram, ku Antonela u afrua dhe këndoi me mua, më ka bllokuar nga çdo rrjet social. Nuk është fundi botës që Antonela vjen këndon apo kërcen afër meje. Më ka bërë bllòk në të gjitha anët, kështu që kjo nuk është xhélozi, por është inàt. Ajo nuk më ka marrë as në celular para festës për të pyetur a do vish apo jo. Unë me Antonelën nuk jam hàsmëri dhe nuk mund të sillem me arrògancë ndàj Antonelës dhe ti them largohu se të ka inàt Ledjana. Kështu pas këtij veprimi kuptova se Ledjana nuk është xhéloze, por ka inat pse Antonela rri afër meje”, tha Mevlani, teksa théksoi se ai pasur një pëlqim të vërtetë ndaj Ledjanës.

Mevlani e cilësoi këtë veprim të Ledjanës si një justifikim për t’u ndàrë prej tij dhe me bindje të plotë u shpreh se ata të dy nuk do jenë më bashkë nga sot e tutje.

Mirëpo pas këtyre fjalëve nuk mungoi as reàgimi Ledjanës.

Kjo e fundit është shprehur e revòltuar përmes një postimi në Instagram.

Ajo thotë se nuk e kanë ftùar për t’u sqaruar në program dhe madje thotë se pas këngës që Mevlani shkroi për të fshíhet një e vërtetë tjetër.

“Nuk ngrihet asnjëherë imazhi yt duke ulur imazhin e tjetrit, aq më pak duke u víktímízuar. Kjo është drejtësia juaj, që flisni në emision për mua dhe unë që duhet të isha prezent për t’i sqaruar gjërat nuk më fton njeri.

E nëse unë paskam shkuar për famë dhe jam shtirur, pyes veten po të tjerët për çfarë? Për klikime këngësh? Me cilin shpirt e shkruajte këngën time se e vërteta është ndryshe…”, shkruan Ledjana. https://www.photojoiner.net/image/giSn2tjV

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!