Kryebashkiaku i Kolonjës, Erion Isai, ka zgjedhur që t’i përkushtohet profesionit të tij në fushën e artit.

Edhe pse është i zgjedhur si kryetar Bashkie, Isai ka vendosur që jetën e tij ta ndàjë në dy qytete, Tiranë dhe Ersekë.Erion Isai, a candidate for the municipality of Kolonja - Shqipëria

Kështu, edhe pse në mënyrë të habitshme, ai ka zgjedhur ti japë rëndësi pasionit të tij të vjetër, humorit.

Konkretisht, kryebashkiaku është punësuar pranë një programi humori tek ‘ABCNews’, me emrin “Kosherja”.

Emri i Isait shfàqet në fund të përfundimit të programit mes skenaristëve të tjerë.

Ndryshe nga programi i “Portokallisë”, ku Isai ishte aktor, këtë herë ka zgjedhur të jetë skénarist.

Jemi kuriozë të dimë sesi ia del vajtje-ardhje Tiranë-Ersekë, apo se kur gjen kohën të shkruajë skénare e kur të punojë si kryebashkiak.

Por duket se arti ka patur nevojë për të dhe mungesa e tij ka qenë e pazévendësueshme.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!