Dikur, dy shoqet e ngushta Adrola Dushin dhe Xhesika Berberin i shihnim shumë shpesh në shoqërinë e njëra-tjetrës në rrjete sociale.

Dyshja e njohur u bashkuan akoma edhe më shumë me zhvéndosjen e Adrolës në Amerikë, por kjo e fundit tani ndodhet prej disa muajsh bë Shqipëri.

Ato dikur postonin vazhdimisht foto në shoqërinë e njëra-tjetrës dhe s’bënin thuajse asgjë të ndara dhe i tregonin të gjithëve vlerësimin e madh që kishin për shoqërinë e tyre.

Kohët e fundit, ndjékësit vunë re një ftohje të raporteve mes Adrolës dhe Xhesikës, të cilat s’po i shihnim më bashkë.

Me të drejtë, publiku mendoi se shoqëria e tyre ishte prishur, por ishte Xhesika ajo që mohoi gjithçka dhe tregoi se kjo s’do të ndodhte kurrë.

“Unë dhe Adrola nuk jemi zénë dhe s’ka për të ndodhur kurrë. Jemi në zemrat e njëra-tjetrës”,- tha modelja më herët.https://www.photojoiner.net/image/xnoB7FM5

Mirëpo, ndodhi pikërisht ajo që supòzohej të mos ndodhte kurrë. Marrëdhënia e tyre është krísur dhe kush më mirë se rrjetet sociale mund ta tregojë këtë?

Madje sonte në mediat online u përhap me shpejtësi lajmi se miqësisë së dy yjeve të revistave mund t’i kishte ardhur fundi pasi siç shihet në fotot më poshtë që qarkulluan në rrjet, ato janë fshirë nga Instagrami.

Xhesika dhe Adrola nuk e ndjékin më njëra-tjetrin në rrjetin social.Adrola Dushi kthehet si prezantuese në skenën ku fitoi kurorën - Gazeta  Express

Asnjëra prej të dyjave s’ka reàguar publikisht, mirëpo s’dihet nëse postimi i fundit i Adrolës në InstaStory është thùmb për Xhesikën.

“Ti s’mund të ndryshosh njerëzit rreth teje, por ti mund të ndryshosh njerëzit rreth teje.”- shkruhet në postimin që le kaq shumë hapësirë për alùdime.

Por sipas asaj që raporton ‘afterparty’ thuhet se kjo nuk është e vërtetë, pasi nëse bëni një “xhiro” nga Instagrami vajzat e ndjekin njëra-tjetrën dhe nuk kanë héqur dorë shoqëria e tyre!https://www.photojoiner.net/image/6JAiReas

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!