Jasmin Kadriu është momentalisht një ndër emrat më të përolur në mediat rozë. Historia e saj e dashurisë me ish-konkurrnetin nga kosova, Andit në “PërPuthen” u kthye në të preferuarën e publikut edhe pse ajo lajmëroi pak ditë më parë se çdo gjë ka marrë fund.

Së fundmi Jasmin ka qenë e ftuar në “Glamour Zone” ku ka folur si rrallëherë për familjen e saj dhe ka rrëfyer mungesen e kontaktit me të atin.

Ester Bylyku: Ti ke patur fëmijëri të lumtur me të gjitha gjërat që mund të ëndërronte një fëmijë apo ka patur fëmijëri pak të vështirë, jo si gjithë të tjerët?Më lëndoi përpara të gjithë shqiptarëve", Jasmin Kadriu rrëfen për herë të  parë të vërtetën me Andin - Life&Gossip

Jasmin Kadriu: “Fëmijërinë e kam pasur të lumtur por që sakrificat i ka bërë gjithmonë ime më dhe familja e mamit tim. Nuk është se më ka munguar ndonjëherë asgjë dhe më vjen të them se jam rritur më mirë seç duhet gjatë fëmijërisë, kam pasur dhe gjëra që nuk më duheshin. Por që sakrificat nuk kanë munguar si në çdo familje.”

Ester Bylyku: Ti ke patur fëmijëri të lumtur me të gjitha gjërat që mund të ëndërronte një fëmijë apo ka patur fëmijëri pak të vështirë, jo si gjithë të tjerët?

Jasmin Kadriu: “Fëmijërinë e kam pasur të lumtur por që sakrificat i ka bërë gjithmonë ime më dhe familja e mamit tim. Nuk është se më ka munguar ndonjëherë asgjë dhe më vjen të them se jam rritur më mirë seç duhet gjatë fëmijërisë, kam pasur dhe gjëra që nuk më duheshin. Por që sakrificat nuk kanë munguar si në çdo familje.”Jasmina e “Përputhen” surprizon rrjetin, prezanton të ëmën (FOTO LAJM) –  Albeu.com

Ester Bylyku: Ti ke patur fëmijëri të lumtur me të gjitha gjërat që mund të ëndërronte një fëmijë apo ka patur fëmijëri pak të vështirë, jo si gjithë të tjerët?

Jasmin Kadriu: “Fëmijërinë e kam pasur të lumtur por që sakrificat i ka bërë gjithmonë ime më dhe familja e mamit tim. Nuk është se më ka munguar ndonjëherë asgjë dhe më vjen të them se jam rritur më mirë seç duhet gjatë fëmijërisë, kam pasur dhe gjëra që nuk më duheshin. Por që sakrificat nuk kanë munguar si në çdo familje.”

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!