Në këtë edicion të “Këngës Magjíke” do të ketë një duet italiano-shqiptar mes këngëtares të dashur për publikun, Eneda Tarifa dhe këngëtarin italian Walter Ricci.

Për të gjithë ata që se njohin, Walter Ricci është një kantautor dhe producent i njohur me pasíon për “Jazz” dhe piano, ka performuar në shumë skena botërore dhe ka kënduar me Michael Buble e Mario Biondi.

Vokalist në “Domenica IN”. Ricci dhe në 2016-tën është shpallur fitues i festivalit “New Wave” në Rusi.Eneda Tarifa një mama seksi", këngëtari italian: E spiunoja nga vrima e  çelësit - Tv Klan

Ato kanë realízaur një intervistë mjaft interesante me moderatorin, Ardit Gjebrea.

Arditi: Përse ky miksim shqiptaro-italian?

Eneda: Sepse ishte shumë bukur që mbas herës së parë që kam dalë në skénë të vija me një duet internacional.

Arditi: Fantastike! Tani, Walter në çfarë gjuhe do të jetë kënga dhe kush është kumbari i “martesës” tuaj.

Walter: Kënga do të jetë gjysmë shqip dhe gjysmë italisht por kemi realízuar dhe një pjesë të vogël në gjuhën e qytetit tim që është Napoli. Jam shumë krenar për këtë gjë. Të them që për këtë bashkëpunim “kumbar” është Joni Peçi.

Dyshes, iu drejtuan po ashtu edhe pyetje nga publiku.

“Cila është më e ashpër, bota e muzikës apo ajo e televizionit?”, u pyet dyshja

Eneda: Sigurisht bota e televizionit, ajo e artit është e bukur por ka vend për të gjithë, kurse televizioni ka edhe gjëra të tjera, të themi prapaskena të egra.

Walter: Eneda Tarifa është një ndër mamatë më séksi në Shqipëri.

“Gjatë provave e keni parë ndonjëherë me ndonjë sy tjetër përveç se si kolege?”, u pyet ai.

Walter: Jam munduar që të shikoj nga “vriíma e çelësit”, të spiunoj nga dera…

Eneda: Po bën shaka, jemi miq shumë të mirë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!