Kandidati i LVV për Qarkun e Tiranës, Bojken Abazi ka kërkuar shpàlljen e pavlefshmërisë së zgjedhjeve dhe rivotimin në të gjithë Qarkun e Tiranës.

Sipas Abazit, grumbullimi i fakteve për shkéljet në Qarkun Tiranë, do të ankímohen ditën e hënë në KQZ / KAS.

‘Bazuar mbi faktet që po grumbullojmë mbi shkéljet në Qarkun Tiranë në lídhje me ankesën që do të dorézojmë në KQZ / KAS ditën e hënë, ne kërkojmë dhe presim shpàlljen e pavlefshmërisë së zgjedhjeve dhe rivotimin në të gjithë Qarkun e Tiranës’.KAPITAL - Boiken Abazi - 12 Maj 2019 - Talk show - Vizion Plus - YouTube

“Që nga vëzhgimi , vëzhguesit tanë janë pénguar, unë jam pénguar për të hyrë në qendrat e numërimit. Janë shumë fletë në pavlefshme në Tiranë”, thotë ai.

“Ne kemi bërë publike pamjet, për këto. Sa për materialet filmike që kemi marrë , mungojnë ato në kzaz 31 , kzaz 33 data 26 prill, kzaz 39 mungon kamera 360 gradë”, shtoi mes të tjerash.

“Me këto kamera nuk kuptohet asgjë, në zgjedhjet e ardhshme të ketë më shumë kamera, se nuk kuptohet asgjë. Nga vëzhguesit tanë kemi pasur dhe raste që disa fletë janë shpallur pa arsye të pavlefshme, përfundoi ai.Boiken Abazi kërkon përsëritjen e zgjedhjeve në qarkun e Tiranës - Exit |  Shpjegon Shqipërinë

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!