Antonela Berisha ishte konkurrentja bukuroshe e Për’Puthen e cila tràzoi shumë ujëra në emisioni më të ndjekur në shqiptari. Shkodrania la Milanon , qytetin ku jetonte dhe erdhi në Shqipëri në kërkim të dashurisë.

Që në momentin e hyrjes ajo shprehu pëlqimin për Mevlanin i cili po “shijonte” romancën me Ledianën. U krijua kështu trinomi shumë i dashur nga publiku “Antonela-Mevlan-Lediana”.

Mevlani midis dy gocave zgjodhi Ledianën për ta vazhduar njohjen sepse sipas tij  ndjente një pëlqim më të madh për të por në këtë histori ndikoi dhe puthja që kishin pasur së bashku Atdheun me Antonelën. Ishte pikërisht ky gjest i cili i ftohu përfùndimisht bukuroshen shkodrane dhe këngëtarin kavajas.

Antonela në emisioni pati dhe një situatë e cili u përshkallzua shumë dhe në opinionin pubilik. Ishte pikërisht një story e Locos ku në sfond ishte lítari ku indirekt atàkohej Antonela. Mbas reagimit të Antonelës e Arjan Konomit në studio Loco vendosi të linte emisionin dhe të dilte nga Për’Puthen.

Antonela pas Mevlanit provoi dhe “flirte” të tjera por përshtýpje bëri romanca me tetovarin simpatik, Blerimin. Edhe pse me ulje-ngritje marrëdhëni e tyre ishte shumë interesante dhe e bukur por në fund të dy dolën tek nga programi edhe pse i gjithë publiku dhe fansat shpresuan që midis tyre të kishte një dalje si çift nga reality show.

Tani programi më i ndjekur në shqiptari po bën disa ditë që ka mbyllur sezonin e dytë dhe konkurretët po shijojnë kohën e lirë duke kaluar momente me familjarët dhe të dashurit e tyre.

Të njëjtën gjë po bën dhe Antonela Berisha e cila përmes një insta story ka treguar që pasi mbaroi emisioni ka shkruar në fshat të daja e saj. Duket se atje kanë festë e Antonela nuk ka hezituar të shkojë për të festuar me to.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!