Ana dhe Atdheu tashmë janë miq, por kur ishin konkurrentë në emision, publiku i donte si çift.

Adheu doli me Sarën nga programi, ndërsa Ana thotë se është beqare. Sot, ata u përballën me njëri-tjetrin, në një takim 4-minutësh, në emision.

Ana: Pse s’më sheh në sy?
Atdheu: Të shoh në sy!
Ana: Nuk e dua ndihmën tënde, nëse është për të gjithë

Atdheu: Selektiv kam qenë, se ti e di se me ca personazhe këtu nuk shkoj
Ana: Faleminderit që ishe pjesë e klipit tim. Kërkoj ndjesë për kònfliktin që ke pasur për shkàkun tim (me Arsimin)

Atdheu: Është e vërtetë që kònflikti ka ndodhur, kam qenë shumë shok me Arsimin. Unë asnjëherë nuk e kam pyetur si po shkon me Anën. Ai pastaj e mori sikur unë e kisha bërë për inàt të tij

Atdheu: Unë të kam njohur ty para Arsimit.

Ana: Çfarë e konsideron ti këtë, xhélozi, inat
Atdheu: Nuk e di çfarë raporti keni pasur, jeni bërë si macja me miun bashkë, prandaj nuk kam ndërhyrë

Atdheu: Nuk kishte pse të ndodhte, unë nuk e bëra për inàtin e tij se unë ta kisha premtuar që në fillim, që do isha në videoklipin tënd…
Ana: Ndoshta këto kanë ndodhur për shkàk të puthjes sonë…

Ana: Unë dua të them për herë të parë dhe të fundit-ne jemi vetëm miq, ne e kemi diskutuar shumë kohë më parë këtë gjë. Njerëzit duhet të kuptojnë që bota nuk sillet rreth askujt.

Gjatë përballjes së tyre në studio, e qeshura e Fationit siç duket i pengoi Anës e cila edhe i reagoi atij, megjithatë ai nuk ndalonte së qeshuri.

Ana iu drejtua Fationit duke i kërkuar arsyen se përse qeshet ndoshta dëshiron të na bashkangjitet në bisedë, shtoi Ana.

Ndryshe, Atdhe përveç përbàlljes me Anën kishte edhe një me Shqipen dhe kështu sqaruan e íncídentin e ndodhur kur Atdheu i ka përplàsur karrigen.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!