Ditën e djeshme Tea premtoi se do të zbulonte gjithçka për ndàrjen nga Bearti në aplikacionin e ri të “Për’Puthen”.

Kjo intervistë është publikuar dhe Tea ka zbuluar gjithçka duke nisur nga arsyet e ndàrjes me Beartin e deri tek lídhja e fshehtë e Andit me një vajzë, që të gjithëve na shkon mendja vetëm tek Melisa.

Tea ka pranuar se një ngjàrje e ndodhur në Stamboll i ka dhënë fund lidhjes me Beartin. Ajo e ka cilësuar këtë marrëdhënie si toksíke, sepse ai shfaqte gjithmonë shenja pasigurie dhe xhélozie ndàj saj e këto ishin arsyet kryesore të ndàrjes.

Tea ka treguar se ai e ndíqte ngado dhe se ajo hòqi dorë nga gjithçka për t’ju përkushtuar Beartit, por pranon se ka bërë gabim.

Ndërsa sa i përket lídhjes fallco me Andin, ajo ka konfirmuar se ka qenë e gjitha një lojë dhe ka kërkuar falje për këtë gjë.

Tea është shprehur e zhgénjyer për mënyrën se si reàgoi Andi pas skàndalit, duke u tërhéqur dhe ja lénë asaj peshën e fàjit.

Ndër të tjera ajo ka zbùluar se ndërkohë që ishte në lídhje me Beartin, edhe Andi ishte në marrédhénie me një vajzë tjetër. Tea nuk e ka thënë emrin e vajzës, por dyshímet janë të forta për Melisën.

Në atë kohë, për të cilën Tea ka folur, Andi është folur vetëm për lídhje me Melisën. Këto dy të fundit janë përfolur gjithmonë për një histori dashurie mes tyre, por ata të dy nuk e kanë pranuar kurrë këtë gjë.

Ka pasur shpesh foto dhe fakte të tjera, që kanë ngritur aludimet për një lidhje mes dyshes. Edhe pas daljes nga programi ata kanë qenë vazhdimisht vetëm me njëri-tjetrin, por Andi dhe Melisa janë shprehur se janë thjesht miq me njëri-tjetrin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!