Takimi mes Ndriçimit dhe Stelës solli shumë emocione.

Ndërsa po udhëtonin me makinë, Stela e pyeti për fëmijërinë e tij. Por kjo solli përlotje të Ndricimit, i cili u shpreh se ka 2 vëllezër dhe një motër e cila është e sëmurë.

Stela: Më fol pak për fëmijërinë tënde.

Ndriçimi: Aaa më preke këtu, jemi 5 vëllezër dhe dy motra. S’duhet të ma kishe bërë këtë pyetje, kam një motër që nuk ka qenë mirë.

Stela: Pse?

Ndriçimi: Ndonjëherë bëj sikur qàj, por t’i më bëre të qaj me vërte.

Gjatë debateve të forta mes Armandos dhe Ndriçimit, ky i fundit përpíqet të puthë Stelën.

Armando akùzoi Ndriçimin dhe konkurrentë të tjerë se takohen jashtë studios dhe thurin intriga me njëri-tjetrin dhe publiku duhet ta dijë.

Ndriçimi shprehet se “Armando e ka personale me të ngaqë ka përqafuar Stelën”. Në debat e sipër, ai thotë Stelës: Ta puth pak në buzë. Stela shmànget dhe kështu ai i jep një puthje në faqe.

Armando ka qenë më parë në takim me Stelën, por nuk shkoi mirë dhe Stela tha se nuk i jepte energji të mirë, e bëri të ndihej keq dhe në síklet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!