Dy térmete janë regjistruar pak minuta më parë në vendin tonë.

Sipas Qendrës Sizmologjike Evropiane, térmeti ka qenë me magnitutë 3.4 ballë të shkallës rihter.

Sipas EMSC, lékundja e parë sizmike është regjistruar në orën 04:39. Ky térmet ka pasur një magnitudë 3.4 të shkallës rihter dhe është ndjérë në disa zona.https://www.photojoiner.net/image/ct2VW8st

Epiqendra e këtij térmeti ka qenë 14 kilometra në veri të Durrësi. Thellësia e lékundjes sizmike ka qenë 2 km.

Pak minuta më pas, është regjistruar edhe një tjetër lékundje më e lehtë, me magnitudë 2,5 i shkallës rihter në të njëjtën zonë.

Fatmirësisht nga të dy térmetet nuk është raportuar për të lénduar apo déme materiale.https://www.photojoiner.net/image/ffwNX4V6

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!