Një risi e re teknologjike për të gjithë shikuesit besnikë dhe fansat e emisionit ‘Për’Puthen’.

Ky reality show, i vetmi në Shqipëri kushtuar dashurisë është kthyer në një fenomen televiziv që nuk dal risitë.

Si një kërkesë e vazhdueshme e publikut, por edhe si pàsoje e target grupit kaq të gjerë të shikuesve që ka ky program, ‘Për’Puthen’ njofton një tjetër risi të rëndësishme.Për'puthen for Android - APK Download

Bëhet fjalë për një aplikacion të quajtur ‘Për’Puthen’, të cilin ndër të parët e ka regjistruar Jasmina, një nga vajzat e ‘Për’Puthen’.

Pjesëmarrësit e spektaklit ‘Për’Puthen’ ju ftojnë të gjithëve që nëpërmjet këtij aplikacioni ju mund të shikoni video ekskluzive, intervista të personazheve aq shumë të ndjékur nga ju por edhe ngjarje të patrànsmetuara në program.

Jasmina ka parë e para të pathënat e ish-konkurrentëve. Atë që nuk mund të shihni dot në program tashmë do e shihni në aplikacionin ‘Për’Puthen’.

Aplikacionin ‘Për’Puthen’ mund ta shkarkoni si nga Play Store ashtu edhe nga App Store.Për'puthen

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!