Është mbyllur procesi i numërimit edhe në Tropojë, ku raportohet se fitues ka dalë Partia Demokratike me 6443 vota ose 66.37%.

Kjo mund të konsiderohet si një fitore e thellë ndaj PS, pasi kjo e fundit ka arritur të sigurojë vetëm 3094 vota ose 31.87 % të votave totale.

Partia Demokratike fiton bindshëm në Tropojë duke marrë dyfishin e votave që ka marrë Partia Socialiste.https://www.photojoiner.net/image/8LGpn5cQ

Deri tani procesi i numërimit ka përfunduar në disa bashki të vogla siç janë : bashkia minoritare e Pustecit që e mbylli e para procesin e numërimit, bashkia Himarë, Këlcyrë, Memaliaj , Has dhe Tropojë.

Partia Demokratike ka marrë 6443 vota ose 66.37%, ndërsa PS 3094 vota ose 31.87%.

Partia Social Demokrate e Tom Doshit ka 40 vota, Bindja Demokratike 29 vota, Partia Balli Kombëtar 26 vota, Partia Aleanca Demokracia e Re, 22 vota, LSI 12 vota etj.

Tropoja

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!