Olsi Bylyku është një nga personazhet që brenda një kohe të shkurtër mori shumë famë.

Ishte dalja e tij e parë në Portokalli me rolin e “Kimikatit”, që e bëri mjaft të njohur dhe sot ai është një nga personazhet më të ndjekur.

Aktualisht aktori i humorit është pjesë e “Klanifornia” dhe gjithashtu ai drejton emisionin e tij që trànsmetohet ‘LIVE’ në rrjetet sociale “Roped”.

Sot, Olsi është çuni i ditëlindjes dhe ka ndarë në rrjete sociale një foto të tijën, duke zbùluar gjithashtu edhe moshën që mbush sot.

Aktori bën 23 vjeç, ndërsa komentet e urimit kanë vérshuar menjëherë.

“🥂to 23 ! I bekuar me familje , dashuri & sukses. Faleminderit Zot 🙏”- ka shruar ai.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!