Mbrëmjen e kaluar, në emisionin “Dua të të bëj të lumtur” u trànsmetua historia prékëse e dashurisë mes dy të rinjve, Stiljano dhe Ersonelda.

Ata ishin njohur me njëri- tjetrin që në fëmijëri, pasi familjet e tyre jetojnë në të njëjtin fshat të Vlorës.

Pas 1 viti lídhje, çifti vendosur që të fejoheshin dhe u kishin treguar familjarëve të tyre për marrëdhënien.Top Channel/ Histori e ndaluar dashurie,Stiljano dhe Ersonelda e tregojnë në Dua të të Bëj të Lumtur - YouTube

Mirëpo, gjyshërit e Ersoneldës (prindërit e saj kishin hùmbur jetën në aksídent vite më parë), e kishin ndaluar atë që të vazhdonte lídhjen me Stiljanon sepse ishin kushërinj.

“Unë dhe Ersonelda nuk jemi kushërinj të afërt. Jemi kushërinj shumë të largët. Madje familja ime më ka thënë që mund të jemi kushërinj, por shumë po shumë të largët. Nëse do ishim të afërt atëherë dhe prindërit e mi nuk do më lejonin që të vazhdoja këtë histori dashurie. Ersonelda të kam sjellë këtu për të të thënë që nuk më intereson aspak se çfarë thonë të tjerët, unë të dua ty. Prandaj dua që dhe ti të vendosësh se çfarë do bëjmë!”,- tha Stiljano në studio.

Ersonelda ishte tepër e pavendosur dhe nén présion, ndërkohë që Stiljano i propòzoi për martesë duke i drejtuar kutinë e unazës.Një histori e ndaluar dashurie/ Djali i propozon për martesë vajzës, familjarët e saj tentojnë të hyjnë me dhunë në studio (Vazhdon) - Top Channel

Nga ana tjetër, në prapaskénë ndodheshin familjarët e vajzës, të cilët téntuan të hynin me dhùnë në skénë. Kështu, Ersonelda kërkoi që të thirrej polícia, e cila shoqëroi në komísaríat familjarët.

“Ata dëshirojnë që unë të martohem me dikë tjetër, që ka para. Dikë nga jashtë Shqipëria ose në kryeqytet. Ata thonë që po u martova me Stiljanon do rri në të njëjtin vend, por unë e dua Stiljanon”- tha ajo.

Pas largimit të familjarëve, Ersonelda pranoi propòzimin për martesë të Stiljanos, ndërsa historia rréqéthëse e dashurisë përlòti mbrëmë të gjithë shqiptarët.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!