Takimi i parë mes Linditës dhe Naunit të “Për’Puthen +40”, i trànsmetuar javën e kaluar degràdoi në sharje dhe oféndime të rénda.

Gjatë takimit Lindita u shpreh se nuk ndjéhet mirë në praninë e Naunit dhe këtë gjë ai nuk e priti mirë. Më pas me fíkjen e kamerave, Nauni shpérthéu në të shàra kundrejt Linditës.

Ndërkohë që kjo e fundit i kërkoi shpjegime përse e préku tek familja, Nauni u shpreh i révoltuar: “Se më deshi k….”.

Ndonëse ky veprim i tij u dënua edhe nga konkurréntë të tjerë, Nauni nuk i kërkoi falje Linditës për oféndimet dhe madje nuk u shpreh as i ofénduar. Ndërkohë para pak ditësh ai ka qenë i ftuar përmes një lídhje direkte në emisionin “Shqipëria Live”, në të cilin u shpreh se takimi me Linditën kishte qenë i manipuluar.

Ai tha se Lindita kishte si qëllim ta nxírrte keq, ndaj e ofendoi me fjalë të písta, por sërish nuk i kërkoi asaj falje për këtë gjë.

“Duhej të largohesha që në momentin që unë kuptova se ky takim ishte i manípuluar, sepse kishte si qëllim që unë të dilja keq. Kishte oféndime, kishte dyshíme.

Ndjej kéqardhje për publikun, fjalorin e përdorur nga ana ime. Në orën 3 ne kishim takimin dhe unë ndodhesha akoma në orën 6 rrëzë Dajtit në lokal. Koha kalonte, unë duhej të udhëtoja prapë. Ndaj Linditës unë doja të thosha, që Lindita nuk kishte qëllime më të mira ndaj meje”, u shpreh Nauni.

Pas degràdimit të fjalorit gjatë takimit me Linditën, gjithashtu edhe gjatë pjesës në studio, ditën e sotme produksioni u detyrua të merrte një vendim në lídhje me të duke e përjàshtùar nga emisioni.

Nauni kërkoi falje në lídhje me fjalorin e përdorur në studio dhe takim, por pa shprehur péndesë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!