Pas rikthimit të Atdheut në “Për’Puthen”, ditën e sotme u trànsmetua takimi i parë i tij me Antonelën.

Ndryshe nga ç’pritej, takimi i tyre ishte më romantik se ç’duhej dhe të dy ata i harruan menjëherë akuzat dhe kundër akùzat për njëri-tjetrin.

Atdheu i dhuroi Antonelës një arush të madh dhe ajo i dhuroi një puthje në faqe.

Gjithashtu ata kërcyen me njëri-tjetrin nén ritmet e një violine dhe u shfaqën shumë të afërt.

Atdheu i bëri edhe mesazh Antonelës në këmbë, diçka që u duk se asaj i pëlqeu shumë.

Gjatë takimit Antonela i tha Atdheut se ai trazoi ujërat në emision dhe nuk harroi të përmendte deklaratat e Blerimit dhe Rinianit, që ju kthyen asaj kundër me rikthimin e djalit nga Kosova.

Sindi mendon se marrëdhënia mes Antonelës dhe Atdheut nuk është aspak e vërtetë. Pas takimit të tyre të parë, Antonela dëgjoi opinionistin dhe tha se nuk do të bëjë dashuri pa u zënë.

Ndërsa Sindi e cilëson si veprim aspak normal që të akùzosh dikë për maniak seksual dhe për puthje me zor e më pas shfaqet si e dashuruar.

“I tràzove ujërat, një hoqi dorë nga unë, njëri çfarë nuk bëri. Ata thonë të vijnë edhe 100 Atdhe, nuk ka problem”, u shpreh Antonela.

Kjo gjë nuk i pëlqeu aspak Blerimit, i cili shpërtheu kundër Antonelës. Ai u shpreh se Antonela ka probleme me personalitetin, sepse në fillim e ofendoi Atdheun ndërsa tani shfaqet shumë e afërt përkrah tij.

“Ndërgjegjja të ka marrë kallo. Doja të pyes Atdheun? Ç’mendim kanë familjarët për nénçmimin, shtrémbérimin e mbiemrit? Mua nëse më nénçmon mbiemrin, ma ka sharë të gjithë familjen.

Nuk i pranon krítíkat. Nuk është révoltim, por diskutim. Duroji bisedat. Nuk kam njohur njeri në jetën time që ka bërë kështu ndryshime drastike në personalitet. Unë uroj që të duhen”, u shpreh Blerimi i révoltuar.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!