‘PërPuthen’ është një nga emisionet më të ndjékur në Shqipëri dhe personazhet aty brenda janë bërë shumë të njohur për publikun.

Sëfundmi, të shtunave, trànsmetohet edhe ‘Për’Puthen+40’, ku protagonistet gjejnë dashurinë e tyre, por mosha është mbi 40 vjeç.

Një nga konkurrentet që bëri edhe më shumë bujë në program është Luljeta nga Fieri, e cila nuk njihte komplekse për mënyrën e të folurit, aq sa u shpreh se do e gjente burrin kur t’i ndizej llampa.VIDEO 'Çmendet' Luljeta e 'Përputhen' zh - Syri | Lajmi i fundit

Luljeta e Perputhen +40 dalloi për tipin e saj moskokëçarës qe me futjen e saj ne emision. Por duket se bëmat për te nuk paskan fund.

Mirëpo, duket se Luljeta nuk paska komplekse as me veprimet e saj. Sëfundmi  JOQ ALBANIA ka publikuar një video, ku Luljeta zhvíshet brenda një autobusi.

Ajo shihet teksa heq bluzen edhe pse autobuzi është i tejmbushur. Gratë që janë në autobus qeshin me të madhe dhe i bëjnë thirrje shoferit mos të kthejnë kokën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!