Najada Çomo është një ndër emrat më të përfolur kohët e fundit për pozícíonin që ajo ka në mjékësi në lùftën kùndër Covid-19 dhe së fundmi mbi kandidaturën e saj të bujshme për deputete.

Një ndër gjërat që e ídentifíkonin atë ishin flokët në të kuqe të ndézur dhe vetullat të zeza të theksuara, por sot “e bràktisi” këtë ‘look’.

Ajo ka qenë e ftuar këtë mbrëmje në “Piter Pan” ku dhe u shfaq me një pamje krejtësisht tjetër me flokë në ngjyrë më të çelët dhe më pranë kafes së hapur, gjithashtu edhe vetullat shumë natyrale.

Epo s’ka dyshím që të gjithë u surprízuam nga ‘look’-u më i ri i doktoreshës më të përfolur në vend.

Ajo ka treguar një nga historitë më të bukura që ajo mban mend në profesionin e saj: se si e takoi 20 vite më vonë, një djalë të cilit i kishte shpëtuar jetën kur lindi.Najada Çomo

“Spítali ka edhe histori të vështíra, edhe histori të gëzuara. Më të gëzuarat janë kur njerëzit shërohen dhe më të vështírat janë kur njerëzit nuk jetojnë më. Përveç se janë shëruar shumë njerëz nga Covid-19, gjatë këtij viti sigurisht që një ngjarje që mua më ka lénë gjurmë është kur përpara 20 vitesh, ka qenë e shtrùar një grua e re, e cila ishte shtatzënë. Ajo duhet të lindte para kohe sepse ashtu ishte historia e sëmùndjes dhe unë isha e detyruar ta çoja natën për të lindur bebin në kushte të vështira.

Dhe aty historia ime me atë grua u mbyll sepse puna vazhdoi përdit. Unë nuk e dija, por pas 20 vitesh ajo gruaja u shtrua përsëri në spítal dhe më thotë mua që ky është ai djali, që ishte një djalë 19 vjeç, që ka shpëtuar atëherë përpara 20 vitesh. Sigurisht që për mua ishte një kujtim shumë i bukur nga ana profesionale”, u shpreh Çomo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!