Jasmina dhe Andi kanë qenë prej javësh të tëra një ndër çiftet më të komentuar të këtij edicioni të dytë të “Për’Puthen”.

Ata rrëmbyen vëmendjen e publikun që me takimin e tyre të parë, ku shfaqën afrimitet të madh me njëri-tjetrin.

Më tej, Jasmina befasoi me vendimin e papritur në “Për’Puthen Prime”, teksa u çua dhe i dhuroi Andit një puthje në buzë në mes të studios.

Jasmina u pa shumë e emocíonuar pas puthjes me Andin dhe gjithashtu i konfirmoi Arjanit se kishte përjetuar aq shumë emocíone, sa kishte nisur të drídhej prej tyre.

Ajo e ka pranuar që prej fillimit tërheqjen për Andin dhe duket se ky pëlqim po i kthehet në ndjenjë më të fortë.

Për t’i vërtetuar Jasminës se është serioz në njohjen me të, Andi deklaroi më herët që është vetëm për Jasminën në emision, ndërsa të njëjtën gjë bëri disa ditë më parë edhe Jasmina.

Mirëpo, kur u duk se gjithçka po shkonte perfekt mes tyre, mes Andit dhe Jasminës nisën debàtet e shumta, kryesisht për shkàk të xhélozisë së Jasminës.

Situata u duk tepër e tensíonuar mes çiftit, madje Andi tërhoqi sërish deklaratën e tij për Jasminën, duke u shprehur se nuk sheh asnjë përputhje mes tyre.

Pas “ndàrjes”, ata kanë héqur fotot me njëri-tjetrin nga rrjetet sociale.

Madje, Jasmina e ka hequr edhe llogarinë e emisionit “Për’Puthen” nga bio e saj, veprim që e kanë bërë vetëm konkurrentët e larguar.

Pra, ajo mund t’i ketë dhënë fund këtu rrugëtimit të saj, megjithëse në ekran ende nuk është trànsmetuar asgjë.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!