Ndodh që të njëjtën miqësi që kanë prindërit ta gëzojnë edhe fëmijët.

Përveç orëve të provave apo kur konsumojnë diçka miqësisht, Gentin dhe Rudinën i bashkojnë dhe vajzat e tyre.

Ata kanë pranuar se njihen që në fëmijëri, pasi janë të dy nga Lezha, por nuk kanë jetuar në të njëjtën lagje.I kept it in my lap', Gent Zenelaj recalls childhood with Rudina Dembacaj

Genti më tej pati deklaruar se kishte patur miqësi shumë të madhe me motren e Rudinës randaj dhe ato njihen.

Ka qenë Rudina ajo që ka ndarë momente nga pasditja me mikun e saj dhe fëmijët e tyre, Arian dhe Viktorian që kanë të njëjtën miqësi si Rudina me Gentin.

Dhe sa bukur për dyshen e aktorëve që kanë gjetur zgjidhjen më të mirë. Teksa bashkë diskutojnë projektet e punët individuale, dy të voglat kënaqen me njëra-tjetrën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!