Në fillim të muajit mars, Gjýkata e Kukësit riktheu në bùrg Fjolla Morinën, të paktën me letra.

Trupi gjýkues ndryshoi masën e sigurisë ndaj saj nga “arrést shtëpie” në “arrést me bùrg” për shkàk se këngëtarja shkéli masën e parë të sigurimit, duke u arràtisur. Ndryshimi i masës së sigurisë u bë në mungesë të këngëtares.

Së fundmi, Pròkuròria pranë Gjýkatës së Shkallës së Parë në Kukës ka bërë kërkesë për shpàlljen në kërkim ndërkombëtar për këngëtaren nga Kosova Fjolla Morina, e dénuar me 25 mars nga Gjýkata e Shkallës së Parë në Kukës me 6 vjet bùrgim për “tràfik të àrmëve dhe munícíonit”.Në kërkim nga policia, Fjolla Morina shijon pushimet me partnerin në Dubai?  - Vip-Magazine.al

Kërkesa bashkë me materialin përkatës është nisur të martën në drejtim të Pròkuròrisë Përgjithshme dhe është firmosur nga prokurori Edmond Karriqi.

Pròkuròria e Përgjithshme është ajo që vendos nëse kërkesa do të miratohet. Nuk është e qartë nëse Morina do të shpàllet në kërkim ndërkombëtar pa mbaruar gjýkimi i saj në Apel.

Kujtojmë se që nga janari Fjolla Morina është në kërkim nga polícia shqiptare, pasi këngëtarja theu arréstin e shtëpisë, ku duhej të kalonte dénimin e saj. Mbrojtja kontradiktore e Fjolla Morinës/ Avokatja del me version tjetër:  Armët s'janë zjarri, njëra tremb qentë, tjetra është çakmak – Dosja AL

Polícia e Kukësit kishte marrë ínformacíone që Fjolla ishte arràtisur nga shtëpia dhe menjëherë u nis për në banesën e saj për një kontroll dhe aty u kuptua se nuk kishte brenda asnjë person.

Mirëpo pavàrësisht problemeve aktuale me drejtësinë shqipatare, Fjolla ka gjetur mundësinë për të zyrtarizuar dashurinë e saj me Fisnik Sylën.

Dyshja e njohur janë martuar në Dubai, ndërkohë që Fjolla ka qenë në kërkim nga polícia.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!