Ledjana dhe Mevlani që tashmë janë deklaruar vetëm për njëri-tjetrin në “Për’puthen”, pak ditë më parë kanë pasur takimin e radhës.

Mirëpo ndërkohë që të gjithë prisnin më shumë romanticitet dhe afrimitet mes tyre, takimi nisi shumë keq.

Ndërkohë që Mevlani po përpíqej të afrohej, Ledjana shpérthéu në lòt dhe kjo gjë i habiti të gjithë.

Ledjana tha se ndjehej keq, për shkak se Mevlani tallet me të, ndërkohë që ky i fundit kërkoi të fíkeshin kamerat për shkak të situatës së rénduar.

“Arritëm shpirt, tek vendi i ngjarjes. Fikni njëherë kamerat, se ndoshta s’do me dal në takim, mos të humbim kohë kot. Na thuaj ta dimë”, u shpreh Mevlani.

Kjo gjë u diskutua edhe në studio dhe Ledjana tha se ndjehet keq sepse Mevlani nuk ka siguri ndàj saj.

Megjithatë gjërat mes tyre u përmirësuan dhe takimi u mbyll më së miri. Pasi shkémbyen disa puthje me njëri-tjetrin, Ledjana i kërkoi Mevlanit që të mos largohet kurrë prej saj dhe ai i pëshpëriti në vesh “Të premtoj”.Ledjana qau me denesë në takim, zbulohet se çfarë i bëri Mevlani: I tha që do....

Gjithashtu ai bëri deklaratën e fortë duke thënë se ka rënë në dashuri me Ledjanën, ndërsa kjo e fundit u shpreh se është ende në fazat e pëlqimit për Mevlanin.

Nga ana tjetër, ish-konkurrenti i “Për’Puthen”, Fation Kuqari, e ka vënë në síklet Ledjanën me komentin që i ka lënë në fotos e saj.

“Çfarë dëgjova unë që e le Mevlon?”, i ka shkruar Fationi.

“Jo”, i ka kthyer ajo përgjigje menjëherë duke hédhur poshtë aludimet e atyre që nuk besojnë në ndjenjat e saj për Mevlanin.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!