Rikthimi i Atdheut në “Për’Puthen” nuk u prit mirë nga të gjithë konkurrentët dhe ardhja e tij sërish në studio hapi polemika të mëdha.

Ndër të gjithë djemtë, Blerimi u duk konkurrenti më “i prékur” nga rikthimi i Atdheut, sidomos pas takimit të tij me Antonelën.

Atdheu dhe Antonela ishin shumë të afërt në takimin e tyre romantik, ndërkohë që Blerimi shfaqi shénja xhélozie duke qenë se kishte dalë më herët në takim me Antonelën.

Ai i quajti të dy këta konkurréntë aktorë të zotë, duke treguar se nuk beson tek ndjénjat e tyre.

Po ashtu edhe Sindi iu hòdh në sùlm çiftit, duke pasur gjithashtu një përbàllje katër minutëshe me Atdheun.

Ajo e akùzoi konkurrentin se po génjen dhe po bën lojë me Antonelën, ndërsa Atdheu i tregoi se tashmë s’kishte më të njëjtin pëlqim për Sindin.

Të gjithë konkurréntët që i dolën “kundér”, Atdheu i ka thùmbuar pak orë më parë me një status në InstaStory.

“I mora këlyshë, i rrita, u përkujdesa për ta. Ju dhashë me pi, ju dhashë gjithçka.

Tash janë bo qen, janë rrit e shofin me m’hàngër. Qenushat e vegjël.”- shkruan ai në postim, pa u zgjatur më tepër dhe pa përmendur emra konkretë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!