Rrugëtimi i tij në “Për’Puthen” përfundoi, por emocíonet e bukura për Atdheun vazhdojnë edhe jashtë emisionit.

Duket se dikush ka hyrë së fundmi në jetën e ish-konkurrentit dhe i ka rrémbyer atij zemrën, ndërsa Atdheu s’e kishte pròblem të na e tregonte të gjithëve.

I ftuar ne emisionin “Shqipëria live”, Atdheu tregoi se ka një vajzë në krah, por ende nuk ka marrë një vendim.

“Mbase kam dikë jashtë. Do ta them kur të marrim një vendim”- u shpreh ai, i cili gjithashtu sqaroi se nuk ishte asnjëra prej konkurrenteve të “Për’puthen”.

Ai na bëri kuríozë të gjithëve për të mësuar identitetin e vajzës që i ka rrémbyer zemrën, mirëpo ai nuk preferoi të japë më shumë detaje për momentin.

Para se të largohej përfundimisht nga “Për’Puthen”, Atdheu zbùloi një ngjàrje të fshàhtë që ndàzi një debàt të fortë në studio.

Ai tregoi se kishte shkémbyer një puthje me Antonelën dhe se nuk mund t’i duronte dot më skénarët e saj me Mevlanin dhe Ledjanën.

Antonela e pranoi dhe vetë se mes tyre kishte pasur një puthje, që sipas saj Atdheu ja kishte rrémbyer dhe tha se kishte ndodhur në fillimet e saj në “Për’Puthen”.

Debati i madh që u hap në studio pas këtij zbùlimi u bë shkàk që Atdheu të largohej edhe nga emisioni.

Largimi i tij nuk ishte i duhuri, ndërkohë që ai mbeti në “àrmiqësi” me Antonelën pas daljes nga emisioni.

Po ashtu, ish-konkurrenti u pa në shoqërinë e Sindi Locit, teksa të gjithë menduan së fundmi se konkurrentja “u karikua” nga Atdheu për shpérthímet e saj në studio.

Për të gjitha këto, Atdheu ka folur në një intervistë për “Shqipëria Live”, ku tregoi se gjërat s’janë ashtu siç duken.

“Kam kërkuar në 2-3 raste që të largohesha. Në nerva e sipër njeriu ja fut kot ndonjëherë. Aty shkuam me dhuruar dashuri e të gjenim dashurinë e jetës, por jo të bënin ashtu shérresh”, tha Atdheu.

Përsa i përket Sindit, ai tregoi:

“Kisha marrë leje te produksioni që ta dërgoja Sindin në shtëpi, e kam shumë shoqe. Nuk ndikoj te Sindi, nuk është e vogël ajo. Diskutojmë ndonjë skenë që mund të ndodh, por jo të ndikoj tek ajo”.

Por si është puna me Antonelën?

“Sa është pjesë e emisionit nuk dua ta péngoj, por mund edhe t’i shkruaj, që të sqarohemi. Në fund të ditës ajo është femër”, u shpreh ai.

“Për Arsimin, Erin, Andin e parë, Locon. Nuk jam keq me asnjë, edhe me Mevlanin thjesht nuk na kanë pëlqyer disa gjëra, por kaq. Me Anën e parë vijojmë të kemi miqësi.

Nuk e di a janë bashkë apo jo me Arsimin, por për të dy kam respekt të veçantë”, përfundoi Atdheu.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!