Sindi dhe Antonela janë përfshírë në një debàt mes tyre puntatën e djeshme në ‘Për’Puthen’.

Fakti që Sindi u shpreh se ka qenë morali i saj, i cili ka ndikuar që të mos krijojë një lídhje, ka sjellë reàgimin e Antonelës e cila u shpreh se është ofénduese.

Ndërsa Sindi iu drejtua se nuk e kuptonte se përse ajo i është kundérvénë kur ajo e kishte për parímet e saj personale e jo në mënyrë të përgjithësuar.

Takimi katër minutash mes Sindit dhe Atdheut ka ndézur gjàkrat mes saj dhe Antonelës.

Në debat e sipër vajza nga Shkodra e ka ofénduar duke i thënë se është sa taka e këpucës së saj, pasi Sindi i tha se mos ndjente konkurréncë.

Sindi: Po ndjen konkurréncën Antonela?

Antonela: Je sa taka ime 12 centimetra.

Sindi: Kjo dashuria juaj nga hiçi të duket e besueshme?

Antonela: Je xhéloze?

Sindi: Xhelozinë e ke ti shpirt që më krahason me takën.

Para disa ditësh në fund të emisionit të ‘Per’Puthen’ Ola ka përqafuar Muratin. Në këtë moment ka folur Mevalani. Ai ka thënë kaq i mirë është bërë Murati, që e përqafojnë të gjithë. Madje ai ka shtuar se do e përqafojë edhe ai vetë.

Në këtë moment ka reàguar Sindi dhe ka thënë që përqafoje se nga Kavaja je ti në kuptimin që sipas gojëdhënave se Kavaja është bërë shumë e famshme për hòmòséksualet.

Kjo gjë u vu re nga Mevlani dje i cili i kërkoi llogari Sindit për atë se çfarë kishte thënë por konkurréntja u mundua të justífíkohej duke thënë se nuk e kishte pasur në konotacionin négativ. Për më tepër ndíqni videon më poshtë: Nga minusta 56:47 deri në 56:52

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!