“Përputhen” është formati televiziv më i shikuar i kohëve të fundit, që ka thithur shikueshmëri maksimale në të gjitha trojet shqiptare.

Ish-konkurréntja e këtij ‘reality-show’, Tea Trifoni ndodhet sot përballë Shqipe Hysenajt në rubrikën “Trotuar” në “E Diell”.

Shqipja nuk i ka ndalur akùzat për Tean, duke théksuar se: “Nuk do t’i harroj kurrë çfarë më ke bërë”.

Të ftuar në studio janë edhe ish-konkurrentët e tjera, Andi Shehu dhe Ana Kauri.

Kjo është dalja e parë bashkë në një emision për Tean dhe Andit pas skàndalit.

“E shikoj naive se sheh anën pozitive të gjërave, prandaj del ajo gënjeshtra që do ta mbulojë, pasi kërkon t’i shtyjë gjërat.Është e vërtetë, sepse i ka nxjerrë të vërtetat të gjitha, por naiviteti e ka pénguar”, tha Andi për Tean.

Në fund të debatit, Teas iu kërkua nga Edi Manushi që t’i vlerësonte me nga një notë të gjithë të pranishmit në studio.

Gjejeni për kë e ruajti ish-konkurrentja notën më të lartë? Ajo tha “10” për Andin.

Tea dhe Bearti Tea i kanë dhënë fund marrëdhénies së tyre të bujshme para pak ditësh dhe flitet se çifti është ndàrë për shkàk se kishin botkuptime të kundërta.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!