Sa kohë ishte pjesë e “Për’Puthen”, Ana Kauri bëri një ndërhyrje estetike në fytyrë.

Ajo vendosi të frynte buzët e saj, një vendim që nuk u prit mirë fillimisht nga ndjékësit, por më pas të gjithë u mësuan me këtë fakt.

Ndërkohë pas daljes nga programi, Ana bëri sërish një opéracíon në fytyrë për të ndryshuar pamjen e saj.

Ajo zbuloi se kishte bërë një ndërhyrje në hundë, për t’u ndjérë sa më mirë me veten.

Ana e bëri ndërhyrjen publike, duke treguar se nuk ka kompleks ta tregojë para të gjithëve.

Mirëpo duket se ajo nuk është ende e kënaqur me pamjen e saj dhe ka vendosur të bëjë një tjetër ndërhyrje estetike.

Ajo ka publikuar në Instagram një foto të saj dhe përkrah ka shkruar:

“Nesër do realizoj një ndërhyrje estetitke. Çfarë mendoni se është?”.

Dikush nga ndjékësit i ka shkruar se ajo është perfekte dhe se nuk ka nevojë të ndryshojë diçka tjetër në fytyrën e saj.

Por Ana duket se është e vendosur për ta bërë këtë ndërhyrje sa më parë. Një pjesë e madhe e ndjékësve shprehen se ajo mund të bëj ëndonjë rregullim në dhëmbë dhe duket se këtë e ka konfirmuar edhe vetë ajo.

“Shumica fiton”, ka shkruar Ana përkrah përgjigjeve të ndjékësve të saj.

Tashmë na mbetet të shohim se cila do të jetë realisht ndérhyrja e radhës dhe rezultati final.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!