Ditët e fundit, në “Përputhën” konkùrrentët kanë rastin të rréfejnë për shkéljet që kanë bërë, në mënyrë që të mos penàlizohen nga produksioni.

Aristela, një prej konkùrrenteve më të reja të emisionit “Për’puthen” në Top Channel, është fotografuar në një kafene me Kristjanin vetëm 10 ditë pasi u bë pjesë e programit.

Për këtë, është diskutuar në puntatën e sotme, ku Aristela është justífikuar duke thënë se ishin pronarët e lokalit që e ftuan pasi mësuan se ishin takuar bashkë.Aristela

Nuk mungoi íronía e Arjanit, i cili tha “Shyqyr që nuk ishin pronarë hoteli”. Pas kësaj, Aristela reégoi duke i thënë se nuk i pranon batuta të tilla.

Në një video, dy konkurrentët u panë bashkë në një lokal dhe ky takim kishte ndodhur jashtë ditës kur ata e kishin takimin në emision.

Pasi u zùnë në génjeshtër, të dy konkùrrentët kërkuan falje dhe premtuan se nuk do të ndodhte më.

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!