Ish-konkurrénti i “Për’Puthen”, Elvisi u largua përfundimisht nga programi para disa ditësh si pasojë e një postimi thùmbues për Antonelën që i kushtoi mjaft shtrenjtë.

Në atë postim Elvisi vinte në pah një litar, që símbolízon dënímin dhe vetévràsjen, Arjan Konomi ju kthye kundér dhe me ton të ashpër kërkoi largimin e Locos nga programi.

Para se të largohej ai u përqfaua edhe me Sindin, vajzën për të cilën ishte deklaruar se do të ishte vetëm për të në emision. Ndërkohë pas daljes së tij nga programi, Sindi ka bërë një postim në rrjete sociale duke shprehur hapur mbéshtetjen për Elvisin.

Përmés këtíj pòstímí àjò kà trégùàr sé zgjédhjà é sàj é vétmé në prògràm mbétét Mùràtí, sépsé tàshmë kà héqùr dòrë ngà Elvísí.  àjò í kà ùrùàr këtíj të fùndít që së shpéjtí të gjéjë àtë që mérítòn.

Ndërkòhë, dítën é sòtmé Elvísí kà pùblíkùàr në ínstàStòrý një vídéò kù shíhét dùké ùdhëtùàr për në Kòsòvë.

Síç dùkét àí nùk kà qénë í vétëm pàsí është kàpùr màt ngà fànsàt, të cílët kànë pùblíkùàr një vídéò kù àí dùkét mé një fémër në màkínë.

Pas kësaj videoje, rrjeti po zíen nga aludímet se vajza me të cilën Elvisi është parë ka qenë Sindi.

Së fundmi, ai ka reàguar dhe ka ripostuar këto imazhe në InstaStory, krahas së cilave ka shkruar:

”Sindi ma gjete portofolin? Se kisha lekët e famës brenda”, ka shkruar ai duke e shoqëruar me një ‘emoji’ duke qeshur.

Mos vallë me këtë reàgim Elvisi na dha konfirmimin mbi zërat që po qarkullojnë lart e poshtë?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!