Emisioni ‘Për’Puthen’ është absolutisht emisioni me i ndjékur ne Shqiptari i cili i ka thýer të gjitha rekordet e shikueshmërisë.

Me e veçanta e ketij reality show është se ndíqet nga te gjitha grup moshat pa përjashtím. ‘Për’Puthen’ aktualish gëzon një popullaritet shume te madh dhe arsyeja e suksesit janë konkùrréntet dhe opininonistët e emisionit.

Duke pare famën dhe impaktin e emisionit për të cilin janë hapur faqe ne rrjetet sociale me te rëndësishme , janë bere ‘meme’ por me e veçanta i është dedikuar dhe një këngë.Qesharake, del kënga kushtuar "Për'puthen" - NZOOM

Pikerisht ato që kane realizuar këngën për emisioni ‘Për’Puthen’ janë Vllezerit Lleshi. Dyshja e njohur janë dy artiste shqiptar te muzikës popullore rapsodike.

Ato përveç këngëve popullore dhe rapsodike realizojnë dhe kënge për fenomene aktuale shoqërore të cilat kane një tekst te bukur humori dhe ironie qe shoqëruar mjeshtërisht me instrumentin e mrekullueshëm te çiftelisë.

Duke pare famën e madhe te emisionit, “skàndalet”, historitë e dashurisë dhe flírtet midis konkùrrénteve Vllezerit Lleshi kane realízuar kengen e tyre me te re duke e titulluar “Per’Puthen”, duke ia dedékuar posaçërisht emisionit “HIT” qe realizohet 6 here je javë.Vellezerit Lleshi - Per'Puthen (Kenge Humori 2021) - YouTube

Klipi i këngës është publikuar ne YouTube me date 15 shkurt 2021 dhe për dy jave ka arritur pothuajse ne 1 milion klikime.

Kënga normalisht është bere vírale dhe shume e famshme ne rrjete sociale. Muzika është realizuar po nga Vëllezërit Lleshi ndërsa teksti është realízuar nga skénaristi i mirënjohur Jani Duro.

Teksti përmban batuta për konkùrréntet e emisionit, opinionistin Arjan Konomi, shikushmerine nga te gjithe moshat pa përjàshtím dhe mbyllet me emisioni e ‘Perputhen 40’ i cili është vazhdim i emisionit aktual.

Duke pare dedikimin e këngës për emisioni dhe bërjes se saj vírale autoria e emisionit Olsa Muhameti iftòi para pak kohësh Vllezerit Lleshi ne puntaten e ‘Per’Puthen Prime’ ku ato kane kënduar këngën e tyre tashme te kthyer ne hit.

Ato kane krijua një atmosfere te mrekullueshme ne studio duke dhuruar një performancen te shkëlqyer ku te gjithë konkùrréntet se bashku me drejtuesen e emisionit Bora Zemani dhe analistin Arjan Konomi kane kërcyer dhe e kane shijuar shume këngën.

Mbas performancen se këngës ato kane dhëne opinionet e tyre ne lídhje me emisionin më të ndjékur ne Shqiptari dhe kane shkémbyer batuta me pjesëmàrrësit e programit. Por edhe një tjetër këngë është publikuar nga Pjetër Nikolli, një rapsodik lezhjan i cili ia ka dedikuar këngën fenomenit ‘PërPuthen’

https://www.youtube.com/watch?v=-RkhIXdzGUo

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!