Megjithëse pak javë më parë màrrëdhénia mes Atdheut dhe Sarës në “Për’Puthen” ishte shumë e afërt dhe puthjet mes tyre në emision bënë xhíron e rrjetit, duket se gjithçka ka përfunduar.

Për punë ditësh, pllaka është ndërrùar dhe dy konkùrréntët janë kthýer shumë shpejt në “àrmiq” të njëri-tjetrit.

Atdheu s’mùndi të ishte për disa ditë në emision për shkàk të infàktimit me Covid-19 dhe pikërisht këto ditë ka plàsur bòmba!

Pas shérrit të Sarës dhe Jasminës për Andin, ka plàsur tashmë edhe mes Sarës dhe Atdheut.

Të vërteta të tjera janë nxjérrë në dritë, pasi konkùrréntët kanë mësuar se mes Sarës dhe Rinianit ka ndodhur një puthje në prapaskénë.

Në një lídhje në Skype me emisionin, Atdheu hòdhi thùmba për Sarën dhe i kërkoi llogari Rinianit për faktin që s’i kishte treguar për atë që kishte ndodhur mes tyre.

Ndërohë që Sara e mòhonte puthjen, Riniani pohoi se një puthje kishte ndodhur, ndaj Sara u detyrua të thoshte se kishte ndodhur ‘padàshje’.

Por pròsni se ka akoma! Fill pasi ishte prékur tema e puthjes në grupin e konkùrréntëve në Whatsapp, Atdheut i kishin ardhur telefonata e mesazhe kércénimi nga Hollanda e Dubai, meshkuj të cilët i thonin t’i qëndronte larg Sarës.

Ndàj, Atdheu e akùzoi Sarën që kishte màrrëdhénie jashtë emisionit, duke u shprehur se s’kishte pse t’i mérrte aspàk këto kércénime kur s’kishte bërë asgjë kundér saj.

Megjithatë, Sara tha se nuk e di për kë bëhet fjalë , ndàj i kërkoi Atdheut të mos i hídhte këto akùza pa prova.

Pavàrësisht kësaj, Atdheu premtoi se do të tregonte provat, pasi e kishte gjetur edhe personin që i kishte bërë këto kércénime.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!