Noizy dhe MatoLale në verë të vitit të shkuar sollën këngën “Adrenalinë”, që rezultoi një super hit. Mirëpo më vonë màrrëdhània miqësore mes dy reperëve u krís dhe përplàsjet mes tyre kanë qenë të shpeshta.

Së fundmi MatoLale ka publikuar një këngë, që hapur është një “diss” për Noizy-n. Kënga e MatoLale mban titullin “Resto” dhe mes rreshtave ai përmend mikun më të mirë të Noizy-t, Vàrrosin.

“Edhe Vàrrosin që me demek e ke si vëlla, edhe Vàrrosin e ke lon me jetu në shtëpi me qera”, shprehet MatoLale në këngë.

https://www.youtube.com/watch?v=f9v4WzFTG1M

MatoLale e pranon se Noizy e ka mbështetur në fillimet e karrierës dhe thotë se e ka dashur si vëlla dhe nuk príste që të merrte “diss” prej tij. Ndër të tjera ai e akùzon Noizy-n si të pabesë dhe se ndihet i rrezíkuar nga MatoLale si reper i ri.

Mirëpo kundérpërgjigja e Noizy-t për MatoLale nuk ka vonuar fare! Ai ka publikuar në Instagram disa biseda që ka bërë me MatoLalen në qershor të vitit të shkuar, 1 ditë para se të publikonin bashkëpunimin e tyre “Adrenalinë”.

Në bisedë Noizy shihet se i kërkon MatoLales që ta shtýjnë publikimin e këngës së tyre, sepse ky i fundit kishte një mikun e tij të shtrùar në spítal. Nga mesazhet Noizy shihet se i ka kërkuar MatoLales të respektojë shokun, ndërsa ai i thotë se nuk mùnd ta shtyjnë këngën.

“Shokun ta bon për spítal dhe s’të plàsi shumë… mendjen e kishe te kënga me Noizy-n. Të kam mësuar dhe për shoqnin se si t’i rrish korrekt, se ke qenë dhe je i pa pjék ende. Kam aq shumë materiale për ty sa që edhe vet do habitesh”, ka shkruar Noizy përkrah fotove të bisedave.

“Mos e harroni asnjë moment kë keni të bëni. Rrenat e juaja zgjasin 2 ditë, mbas kësaj hype që more nga emri im dhe ti do vdésësh do përfundosh te gjithë llùmi… dhe ti e din mirë këtë se e ke thonë dhe vetë, se kush të del kundra ty (Noizy) përfundon tek të shumtit. Të kujtohet? Numëro ditët dhe shife si vdes emri yt në héshtje me pambuk. Shokun e kishe në spital t’u lùftu me jetën… mendjen e kishe te kënga me Noizyn. Ndërkohë flet boti për besprem”, ka shkruar në një tjetër postim Noizy.

Mes rreshtave të këngës, MatoLale  përmend edhe mikun më të mirë të Noizy-t, Vàrrosin.

“Edhe Vàrrosin që me demek e ke si vëlla, edhe Varrosin e ke lon me jetu në shtëpi me qera”, shprehet MatoLale në këngë.

MatoLale e pranon se Noizy e ka mbështetur në fillimet e karrierës dhe thotë se e ka dashur si vëlla dhe nuk príste që të merrte “díss” prej tij. Ndër të tjera ai e akùzon Noizy-n si të pabésë dhe se ndihet i rrezíkuar nga MatoLale si reper i ri.

Mirëpo edhe përgjigja nga MatoLale nuk vonoi. Ai ka publikuar disa komente nga kënga e tij, në të cilat fansa të Noizy-t shprehen se ky i fundit është arrògant dhe i pabesë dhe se i largon talentet e rinj nga grupi i tij OTR.

Më pas Mato ka postuar në Instagram një pjesë nga kënga e tij dhe ka shkruar:

“Gjithsesi në fund të videos e keni to be continued… si t’vi për mbarë. Edhe thuj hakerit që t’i ka mbyll faqet e míletit kujdes kur bën biseda. Unë jam ka Tirona s’përdor robt”.

Më pas MatoLale ka akùzuar Noizy-n se ka lénë vetëm mikun e tij, Vàrrosin, në një moment shumë të vështérë, si për t’i vërtetuar pabesinë.

“Ti gàngster ke lénë Vàrrosin me dy plùmba në bark dhe ke shku t’u dhënë koncerte e t’u festu ditëlindjen. Rëndësi kanë lekët vàrja shokut. Dhe atë të shokut tim unë e kam dhuratë nga ty e kam pàgujt shumëfish atë famë që më ke ‘dhënë’ ti. Dhe ‘hàsëm’ me gjithë estradën prej teje. Suksese në jetë”, shkruan reperi.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!