Ngjarjet e fundit në emisionin “Për’Puthen” ishin më të bùjshmet që morën vëmendjen e të gjitha mediave, teksa personazhet u komentuan gjatë në rrjete sociale

Vetëm pak ditë më parë, vëmendjen e mori debàti i Elvisit me opinionistin Arjan Konomi, teksa ky i fundit i kërkoi të largohej urgjéntisht nga emisioni për shkàk të gjéstit për Antonelën.

Mirëpo, edhe rikthimi i Teas në emision së bashku me Beartin, pas daljes së saj si çift me Andin, ngríti pikëpyetje të mëdha.

Ndaj Arjan Konomi i ka shpjeguar këto në një video në llogarinë e tij në Instagram.

“Dua të sqaroj me ju dy situata të réndésishme. Një ka të bëjë me debàtet që janë bërë gjatë këtyre ditëve të fundit dhe për të cilat kam marrë krítíka, oféndime nga të rinjtë në lídhje me debàtin që është bërë me Locon. Dua të shpjegoj edhe pozicionin tim. Në gjàknxéhtësi e sipër, kur dëgjon një vajzë që të thérret Arian më ndihmo dhe një djalë që nuk po i kërkon falje, asnjë nuk e kupton nëse nuk ndodhesh vetë në atë situatë. Ajo që mua më acàroi është se prísja që pas atij debàti, ata të dy të ishin takuar, të ishin sqaruar dhe jo të ishtë përkéqësuar zénka akoma më shumë. Në një farë mënyre, unë aty jam si një prind që ka disa fëmijë. Këtë situatë ja kam shpjeguar edhe vetë Locos dhe nuk është një person për t’u bërë kùrban, pavàrësisht se mesazhet janë të forta dhe ne nuk duhet të lejojmë këto mesazhe të cilat mùnd të démtojnë atë çfarë jepet në televizion. Kam shumë ankésa pse merrni këtë ose atë në televizion, pse i dhatë këtë rol këtij personazhi. Në emisionin tonë ka patur shumë personazhe që janë pezùllùar, përjashtùar, larguar. Normalisht nuk duhet të japim dhëníen e mesazheve negative, por ne këta persona nuk i persekutojmë. Fakti që i marrim dhe i ftojmë në emisione të ndryshme, do të thotë se kemi rolin e prindit, nuk do t’i pérsékutojmë. Rëndësi ka kur njerëzit kuptojnë gàbimet. Të jemi një shembull tolàrance dhe jo persàkutimi”, shprehet Arjani.

https://www.youtube.com/watch?v=OlMu6iI-Jgk

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!