Të shumta janë diss-et e thùmbimet që Noizy dhe Stresi kanë bërë prej kohësh për njëri-tjetrin dhe të gjithë e dimë se ata kanë qenë kundérshtarë ‘të përbetuar’.

Madje, herë pas here djemtë e të dy grupeve kanë pasur edhe përplàsje fizike me njëri-tjetrin, por ndonjëherë është mirë që gjërat t’ia lësh të shkuarës.

Kështu kanë bërë edhe dy reperët shqiptarë, me këngët e të cilëve të gjithë jemi rritur.Pas “diss-it” të bujshëm të Noizy-t reagon Stresi: Po flas i fundit - Gazeta Mapo

Stresi dhe Noizy kanë bërë më në fund paqe dhe kanë falur njëri-tjetrin!

Në videot e tyre live në Instagram, Stresi ka vlerësuar për të disatën herë Noizy-n, ndërsa ky i fundit ka treguar më vonë se pasi ka biseduar me djemtë e tij, kanë vendosur ta falin Stresin.

Kjo ishte një ngjàrje e paprítur për fansat e të dyja palëve, të cilët deri tashmë përfshíheshin në “pérléshje” online me njëri-tjetrin.Noizy vs Stresi":Si kanë ecur projektet e lansuara nga dyshja?! - Privé - Faqja Zyrtare

Ky ishte edhe një mesazh i mirë nga dy repert për rininë shqiptare, duke qenë se janë shembuj që ndiqen në masë në vendin tonë.

Ndonjëherë , falja është më e mirë se hàkmàrrja dhe ky ishte rasti më i mirë që e vërtetoi këtë!

Kësaj here, “làfta” e gjatë mes Noizy-t dhe Stresit mori vërtetë fund!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!