Për shkak të situatës së véshtirë mes Ledjanës, Mevlanit dhe Antonelës, në “Për’Puthen” ishin lénë pas dore rréfimet e konkurréntëve.

Ditën e sotme ishte radha e Sindit dhe Erlindit për të zbùluar të fshéhtat e tyre.

Ky i fundit, teksa ndodhej në dhomën e rréfimit tregoi se ka jetuar në një shtëpi me Andi Artanin.

Gjithashtu ai tha se janë përhapur fjalë se është puthur me vajza në prapaskénë, por Erlindi i hòdhi pòshtë zërat duke u shprehur se deri më sot nuk ka puthur asnjë vajzë në buzë.

Më pas ai u detyrua të sqaronte në studio se ka qenë Ledjana ajo që e ka akùzuar se është puthur me Jasminën, por Erlindi tha se e ka puthur vetëm në faqe, ose në gushë kur kanë qenë shumë të afërt me njëri-tjetrin.

Mirëpo ky rrëfim i tij i bëri lëmsh të gjithë, sepse Erlindi dhe Andi kanë qenë konkurrént me njëri-tjetrin për shkak të Jasminës dhe të tjerët nuk po e kuptonin se si ata mùnd të kenë jetuar bashkë në një shtëpi.

“Kur ka ardhur Andi në fillim në Tiranë nuk kishte asnjë njohje dhe meqë krijuam shoqëri kërkoi nëse mùnd të rrinte nga unë për disa kohë dhe unë ju ofrova si ndihmë. Por kemi jetuar bashkë në fillim fare, kur ende nuk kishin ndodhur takimet tona me Jasminën”, sqaroi Erlindi më pas.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!