Kandidatja e re e Për’Puthen +40 është Stela Nikolla, 41-vjeçarja nga Vlora me një vajzë të vogël.

Qëkur hyri në sy ka rënë rinia e saj. Stela ka treguar për vajzën, duke théksuar se është pak e xhéloze dhe do të ketë krítika me kandidatët që do të zgjedhë.

“Unë jam Stela Nikolla jam nga Vlora, e divorcuar, kam një vajzë 10 vjeçe. Vajza ime është e lumtur kur unë jam e lumtur. Goca ime është çik xhéloze, nuk prònoncòhet. Është tip i qetë si puna ime e do bëjë sikur nuk do të kuptojë”, tha ajo.

Konkurentja e re e Për’Puthen Stela ka zgjedhur Armandon për takimin 4 minutësh.

Një takim i sinqertë mes tyre, ku Armando është shfaqur shumë i emocíonuar.

“Unë jam Armando, mësues gjuhë-letërsie, jam beqar, lëri se çfarë thonë gojët e liga, por nuk jam martuar asnjëherë dhe nuk kam qenë në bùrg. Pëlqej shumë udhëtimet. Nuk e di por po më rreh zemra si zog, nuk e di pse ndihem kaq i emocíonuar Shumica prej njerëzve i japin shumë rëndësi pamjes së jashtme, por unë vlerësoj atë të brendshme”, tha ai.

Bashkëbisedimi mes tyre ka vijuar në mënyrë shumë të bukur, ndërsa prítet nëse do të ketë një takim jashtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!