Në ekranin e ABC, mbrëmjen e djehme startoi emisioni më i ri i humorit në Shqipëri, “Kosherja”.

Vëmendje të madhe kanë tërhequr dy moderatorët e “Kosheres”, Jona Spahiu dhe aktori i humorit, Bes Kallaku.

Ai, përveçse do të drejtojë programin, do të sjellë në skenë edhe gjitha rolet e tij më të njohura, nga “Skifteri” deri te “Mbështetësi i PD-së”.E nisi karrierën si “Gjini”, Bes Kallaku rikthen rolin e shenjtë në ABC:  Ç'mendoj për figurat e PD - Abc News

Besi ndër të tjera, ka treguar dhe detaje përsa i përket jetës personale.

Ai ka dialoguar me kolegen e tij Jona Spahiun, dhe është shprehur me humor se për femrat nuk mjafton vetëm festa e 8 Marsit, pasi dhurata marrin për çdo ditë.

“E pashë në Instagram që kishe bërë një goxha dedikim për gratë e jetës tënde, u mjaftove vetëm me ato foto në Instagram, apo i bërë edhe ndonjë dhuratë?”, e pyeti Jona.

Ndërkohë Besi nuk hezitoi dhe u përgjigj me batutat që e karakterizojnë në emër të të gjithë burrave shqiptarë: Xhensila Myrtezaj remembers herself in 'Little Genius' and proved that Ajka  resembles her

“Dhuratë ne kemi për çdo ditë. Po dhurata për Ajkën, dhurata për Xhensilën, pastaj se ç’keni gjetur ketë shprehjen që ne na mjafton një tufë me lule. Në mëngjes e thoni këtë se në darkë pastaj thoni po për ndonjë dhuratë nuk u kujtove”, Besi u përgjigj me batutat që e karakterizojnë.

Por sigurisht në këtë ditë nuk mund të mungonte mbështetja e Xhensila Myrtezajt, bashkëshortes së Bes kallakut për partnerin e saj.

Ajo ka publikuar një moment nga spektakli dhe ka shkruar: Krenaria ime!

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!